Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
hubert kwiat Adri Hołek Artur Kotłowski sfinks0020 roxi2 (11954 niezalogowanych)
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
"zespół smutnego krocza" - DDDOOOBBBRRREEE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
to nie wiosna panie sierżancie! koleżanka ma zespół smutnego krocza - li i jedynie [/quote] ZDEGRADOWALAS MNIE DO STOPNIA SIERZANTA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
sebaseba napisał:
to nie wiosna panie sierżancie! koleżanka ma zespół smutnego krocza - li i jedynie ZDEGRADOWALAS MNIE DO STOPNIA SIERZANTA[/quote]

gdzieżbym śmiała!
film był taki - wiosna, panie sierżancie ... daaaawno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:
to nie wiosna panie sierżancie! koleżanka ma zespół smutnego krocza - li i jedynie ZDEGRADOWALAS MNIE DO STOPNIA SIERZANTA

gdzieżbym śmiała!
film był taki - wiosna, panie sierżancie ... daaaawno [/quote] wiem... i sierzart sie uczyl........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
sebaseba napisał:
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:
to nie wiosna panie sierżancie! koleżanka ma zespół smutnego krocza - li i jedynie ZDEGRADOWALAS MNIE DO STOPNIA SIERZANTA

gdzieżbym śmiała!
wiem... i sierzart sie uczyl........[/quote] do matury .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
sebaseba napisał:
sebaseba napisał:
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:

gdzieżbym śmiała!
wiem... i sierzart sie uczyl........
do matury .....[/quote] komisariat malowali wapnem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
sebaseba napisał:
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:

gdzieżbym śmiała!
wiem... i sierzart sie uczyl........[/quote]

i też zakochał... no bo ta wiosna
albo też miał zespół szumiących jąder ... ale to w prlu było to nie mówili głośno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
prl-popier....ne czasy.Ojciec komunista,matka naczelnik poczty-ja pierdo...... ale co z ta wiosna!!!??? Nosi kogos?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Dobrej nocki wszystkim.Ide sie uwalic do wyrka.Wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej.Poloze sie obok kobitki,powzdycham.... Wkoncu jest moja swiatynia...A wszystkie inne to takie przydrozne kapliczki W I O S N A !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
sebaseba napisał:
Dodalem ten watek,tylko i wylacznie dlatego,ze pracujac w otoczeniu kobiet,zauwazylem ze patrza innym okiem na to co je wokol otacza.Na ten przyklad podam sytuacje w ktorej jedna z druga,ktore wdaly sie w romanse - ciagle o tym paplaja a ja chcac niechcac musze tego sluchac .Kolezanka,ktora zawsze kolezanka byla w moich oczach dzis zaproponowala mi spotkanie na podlozu prywatnym -BUHAHHA! Co sie dzieje!!!??? Czy to prawdziwa wiosna?

Mnie mama wychowywala w ten sposob, ze jak kobieta prosi to sie nie odmawia. Jak masz rozterki moralne to zawsze moizesz "podac" to przeciez nie zdrada. Zreszta co to za pedalskie gadki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok